Smarthome

Meer comfort is meer inzicht!

Door een evolutie aan techniek zijn de mogelijkheden voor het aansturen van installaties ook oneindig geworden. Dit levert natuurlijk de nodige valkuilen op en roept nieuwe vraagstukken op.

Door ruime ervaring in het ontwerpen en installeren van comfort installaties hanteren wij de volgende praktische werkwijze. We inventariseren de wensen van jouw project en vertalen dit in een technisch VO (voorontwerp).

Hierin brengen wij de technische installaties in kaart en samen met het voorontwerp ontvangt door middel van een open begroting een compleet voorstel.

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek ontvang je een toelichting en bespreken we de vervolgstappen van het project.

  • Laat installaties aanleggen door erkende installateurs
  • Welke smarthome-systemen zijn er?
  • En als ik gewoon een standaard installatie zou willen?
  • Wat als ik 1 aanspreekpunt wil voor alle installaties?
  • Graag een simpele bediening. Kan dat?
domotica

Domotica

Wat betekent domotica voor de gebruiker? Extra comfort, extra veiligheid, extra waardestijging van woning of bedrijfsgebouw. Kortom, het is slim om een huis of bedrijfspand te laten voorzien van domotica-oplossingen.

smarthome

Smarthome-systemen

Op veel manieren kan er invulling worden gegeven op het intelligent aansturen van de installaties. Hiervoor hebben wij ook diverse systemen en pakketten in ons assortiment. Een kleine greep uit systemen: Loxone – eNet – KNX – Dali – GIRA – JUNG.

elektro stekker

Standaard installatie

Natuurlijk installeren wij ook installaties zonder dat hier domotica in zit. Juist omdat wij een eenduidige werkwijze hanteren is geen project te klein.

aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Voor opdrachtgevers is het fijn als u te maken heeft met 1 aanspreekpunt. Als projectpartner zorgen wij ervoor dat alle techniek op de juiste manier en met de juiste partners wordt aangebracht. Dit onder toezicht van 1 aanspreekpunt.

bediening

Simpele bediening

Voor kleine klusjes en eenvoudige oplossingen staan we klaar om dit snel voor je te realiseren. De bediening is zo simpel mogelijk.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Neem contact op