Wie zijn wij?

In de traditionele branche van elektrotechniek geloven wij in de waarde van de vraag achter de vraag. Veelal wordt er de achterliggende vraag vergeten en dus ook de echte oplossing.

elektro stekker

Elektrische installaties

Een elektrische installatie is het geheel van elektrische apparaten, aansluiting en verbinding en kunnen overal voorkomen, zoals in huizen of bedrijfspanden. Er kunnen zich omstandigheden voordoen die het nodig maken jouw elektrische installatie uit te breiden. Laat ons je ondersteunen.

projectpartner

Projectpartner

Op zoek naar een flexibele en betrouwbare projectpartner? In de ontwerpfase liggen een (VO) voorontwerp tekening en open begroting ten grondslag aan succesvolle projecten.

intercom deurvideo

Intercom en deurvideo

Vanuit je slaap- of woonkamer zien wie er voor je deur staat. Dit voorkomt verrassingen en bied je veiligheid in huis. Verder is het ook mogelijk om op afstand te zien wie er voor je deur staat en het is ook mogelijk je deur te openen, waar je maar wenst!

netwerk

Netwerk

Laat je installatie gecertificeerd aanleggen en ervaar de stabiliteit en snelheid van je netwerk. Wij zijn door diverse fabrikanten erkend als gecertifieerd installateur.

buitenverlichting

Buitenverlichting

Verlichting en ook buitenverlichting is een vak apart. Het aanstralen van karakteristieke gebouwen, zoals kerken, gemeentehuizen en andere monumentale objecten, kan betoverende effecten hebben op de omgeving en op passanten.

service en onderhoud

Service en onderhoud

Het op termijn goed blijven functioneren van de installatie is afhankelijk van goed onderhoud. In de praktijk schiet dat onderhoud nogal eens tekort. Laat je snel informeren wat de mogelijkheden zijn om je installaties in topconditie te houden. Niet alleen voor wetgeving maar ook om de continuïteit van installaties te waarborgen.

Niet gevonden wat je zocht? Vraag naar de mogelijkheden

‘Doen waar je goed in bent en durven kiezen

Directeur van Volt Elektro Groep, Robert Hendriks aan het woord.