Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

 

Groene Stroom

 

Bent u een ondernemer die aandacht heeft voor duurzaam ondernemen. 

Zijn wij de energieleverancier voor het MKB en Grootzakelijke markt als het gaat om stroom, gas en duurzame energie-oplossingen.

 

Stroom

Groene stroom, grijze stroom of combinaties van groen/grijs waarbij het minimaal 20% van de levering groen is (vergroening van Nederland). De capaciteit van de biomassacentrales is momenteel nog niet toereikend om iedereen volledig, voor de volle 100 procent, van groene energie te voorzien. We ‘vergroenen’ stapsgewijs. Parallel met de stijgende productiecapaciteit neemt het ‘groene’ aandeel in de energie van ons elke tien jaar met tien procent toe, zodat in 2050 de helft van onze energie gegarandeerd duurzaam is.

 

Gas

Grijs gas en in de loop van 2013 wordt er tevens groen gas geleverd.

 

Green solutions: Duurzame energie-oplossingen

Voor bedrijven en instellingen wordt het energieverbruik teruggedrongen door gebruik te maken van duurzame energiebronnen als wind, zon en biomassa. Hiervoor worden zonnepannelen, collectoren en windturbines maar ook mini-warmtekrachtcentrales en biomassaketels ingezet.

Voor elke situatie is een passende oplossing. Het kenmerkende is dat deze praktisch toepasbaar, technisch haalbaar en bovenal economisch rendabel zijn.

 

Producten Grootverbruik

De producten voor grootverbruikers zijn:

  • Stroom en/of gas vast (looptijd 1-3 jaar)

Productbeschrijving stroom en/of gas vast

Voor de grootzakelijke markt leveren wij standaard minimaal 20% groene stroom en/of gas. U krijgt de mogelijkheid om, voor een periode van 1 tot  3 jaar vooruit, stroom in te kopen tegen een vaste prijs.

Kenmerken:

  • Zekerheid over toekomstige energiekosten gedurende de gehele contractperiode.
  • Transparant product.
  • Inzicht in energiebudget ook op lange termijn.

Voordelen:
U bent verzekerd van vaste inkoopkosten, dus u heeft controle over uw energiebudget.
Gedurende de looptijd van het contract, heeft u geen last van eventuele prijsstijgingen. Tijdens de gehele contractperiode hoeft u geen tijd te besteden aan de inkoop van energie.

 

De energierekening

Naast het feit dat de energie die wij opwekken groen is, realiseren wij een besparing op uw energie rekening. Zo hebben wij een aantal referenties waar een besparing van wel vijfentwintig procent behaald is.

 

Interesse in deze groene besparingskans?

Indien u interesse heeft in de besparingsmogelijkheden die u kunt realiseren, dan kunt u contact opnemen met ons via het nummer 0345 - 68 23 34. Ook via de mail zijn wij bereikbaar, info@volt.nl.

Het opvragen van een offerte is altijd mogelijk en erg simpel. Als u het huidige contract, de afrekening van vorig jaar en de afrekening van dit jaar tot op heden ons toestuurd, zullen wij een offerte opstellen en de besparingskansen inzichtelijk maken.

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign