Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl


Onze missie is:

 

Om toonaangevend te blijven, en voorop te lopen als het gaat om kennis van technologie in de Elektrotechnische installatiebranche.

Onze core business is de totale zorg van elektrotechnische installaties in de markten B2C (particuliere markt) en B2B (zakelijke markt). Bij voorkeur in projectmatige vorm en in projectteams.


 

Onze klant moet ontzorgd worden voor zijn mogelijke probleemstelling, dit willen wij, en zo nodig met betrouwbare partners.
Hierbij werken wij continu aan klantgerichtheid en proberen telkens volledig aan te sluiten op de wensen van onze opdrachtgevers en zakelijke partners.


 

Om dat te kunnen bereiken hebben wij uw hulp nodig om in het kader van een
tevredenheidsonderzoek
 een aantal vragen te beantwoorden.

 

 

 

 


Wij streven naar een langdurig dienstverband met onze medewerk(st)ers en trachten de medewerkers niet te beperken in hun ambitie en daarbij onze waardering aan onze medewerk(st)ers uit te spreken.

 

Alle medewerk(st)ers vormen daarbij een hechte familie in een open transparante organisatie waarin men respect voor elkaar heeft, elkaar steunt en vriendelijk maar daadkrachtig behulpzaam is. Centraal moet staan dat de organisatie geen bestaansrecht heeft als er geen gezonde marge is op onze diensten en producten.

Seriematige woningbouw en scheepsinstallaties zijn geen bediende markten van ons.

Wij streven een optimale samenwerking na met onze opdrachtgevers en zakelijke partners,

gericht op customer satisfaction en continu´teit.

 

 

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign