Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Waarom de Volt Elektro Groep?

 

Laat werkzaamheden aan elektrische installaties over aan de Volt elektro Groep als erkende vak installateur.

Immers een erkend installateur beschikt over de juiste kennis en kunde, daarbij worden altijd uw belangen behartigt door middel van leveringsvoorwaarden van UNETO-VNI zowel voor particulieren als wel bedrijven.

 

Door het volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn wij in staat voor u om de juiste oplossingen te realiseren, middels de laatste technieken en installatienormen. Als VEV erkend opleidingsbedrijf stellen wij onze medewerkers in staat zich de verschillende onderdelen eigen te maken door studie en praktische ervaring, waardoor zij breed inzetbaar zijn. De Volt Elektro Groep luistert naar haar klanten en zal als totaalinstallateur, door middel van het juiste advies en een gedegen uitvoering, de klant van dienst kunnen zijn op alle installatiegebieden, van licht- en krachtinstallaties tot besturingstechnieken, data/telecomnetwerken, verlichtingsinstallaties, beveiligingssystemen en alarminstallaties.

Laat de installatie ook regelmatig controleren door een installateur of door ons inspectiebedrijf. Als u twijfelt of de installatie de benodigde onderhoud heeft gehad, neem dan contact met ons op.

Test de aardlekschakelaar twee keer per jaar, bijvoorbeeld bij de ingang van zomer- en wintertijd. Na indrukken van de testknop T moet de installatie direct automatisch uitgeschakeld worden. Gebeurt dit niet, waarschuw ons dan direct.

 

 

 

Een volledige handleiding voor gebruik van aardlekschakelaar of aardlekautomaat moet bij uw groepenkast hangen. Laat eens in de tien jaar uw installateur een eenvoudige controle uitvoeren op werking van de aardlekschakelaars, op de aardverspreidingsweerstand en op de isolatieweerstand, plus een visuele controle.                                        

Waarschuw een installateur als toestellen, kranen of andere metalen delen 'onder stroom staan'. U voelt dan een elektrische schok bij aanraking. Dat kan heel gevaarlijk zijn, vooral voor kleine kinderen. Trek direct de stekker uit het stopcontact. Houdt u zich nauwkeurig aan de gebruiksaanwijzing van toestellen. 

  

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign