Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Wie zijn wij?

De Volt Elektro Groep is gespecialiseerd en multifunctioneel inzetbaar in bijna alle richtingen binnen elektrotechniek. Wij maken het mogelijk om u een totaalconcept aan te bieden.   

 

De Volt Elektro Groep is in staat om uw elektrotechnische installaties te engineeren, volledig te installeren, onderhouden én te inspecteren. 

De medewerkers van Volt Elektro Groep volgen continue studies om kennis te behouden en ontwikkelen. Wij leveren u een veilige en betrouwbare installatie.

 

Wij zijn centraal gevestigd in Nederland.

De Volt Elektro Groep is inzetbaar in heel Nederland.

 

 

"Veel leesplezier op onze website, bij vragen staan wij u uiteraard graag te woord"

Namens R.Hendriks

Algemeen Directeur 

 

 

 

 

 

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign